“Dankjewel voor deze afstemming. Erg fijn, geruststellend en confronterend. Maar helemaal goed en ben je erg dankbaar! We zijn er al mee aan de slag gegaan… en merk meteen verschil aan Joost. Dus dankjewel jullie allebei.”

 “Via mijn gastouder kwam ik in aanraking met Denise luistert. Zij heeft een afstemming gedaan op mijn zoontje van 2 jaar. Ik moet eerlijk zeggen dat hier hele interessante dingen naar voren zijn gekomen waar ik als moeder echt wat mee kan. Heel fijn. Denise, nogmaals heel veel dank. Ook namens mijn zoontje.”

“Bedankt voor de mooie afstemming met …. Ik heb het haar voorgelezen en ze begon te huilen. Het raakte haar enorm. Ze is zich heel bewust wat van jij vertelde. Een stukje erkenning denk ik ook. Heel erg bedankt.”

“Jee zeg wat een verhaal. Veel van wat je schrijft is herkenbaar voor mij. Fijn om het nu eens op een andere manier tot me te krijgen.”

“Oh Whow Denise wat onwijs mooi dit! Voelt zo kloppend en weet je dat er sinds een paar dagen een heel ander kind hebben, ze is aan een stuk door aan het kletsen en zingen. Nog wel boos geweest maar nu ik er over nadenk was het anders dan voorheen, Ze was te benaderen en ik kon met haar praten en haar op schoot nemen. De tranen staan in mn ogen!”